In- en uitschrijving – Huisartsenpraktijk Polderwijk – Zeewolde
Gildenveld 83 3892 DE Zeewolde Tel:0365211544
Header afbeelding

In- en uitschrijving

Ik zoek een huisarts

In Zeewolde kunt u zich in laten schrijven bij een van de volgende praktijken:

Praktijk Polderwijk, Gildenveld 20, 036-5211544
HP Steijn, Gildenveld 83, 036-5222225 en 
HP Terra Nova en HP dr Pereira.

In verband met de groei van Zeewolde en toegenomen vergrijzing, met de daarbij behorende toename in zorgvraag, was het voor de bestaande praktijken in Zeewolde niet meer mogelijk om verder te groeien en goede zorg te leveren voor alle inwoners.

Zij zijn dan ook heel blij dat er een nieuwe collega bereid is een compleet nieuwe huisartsenpraktijk te starten.

Mevrouw A Pereira is al negen jaar huisarts en heeft verschillende langdurige waarnemingen gedaan in Amersfoort, Dronten, Biddinghuizen en ook Zeewolde waar zij nog werkzaam is in huisartsenpraktijk Knies.

Betreft het een geboorte of gezinshereniging, dan is het wel mogelijk om bij die onze praktijk Polderwijk ingeschreven te worden.

Wilt u overstappen en heeft u al een huisarts in Zeewolde, dan kunt u dit bij de doktersassistente van uw huidige huisarts aangeven. Zij helpt u dan verder.

Inschrijven

Praktijk Polderwijk is op dit moment open voor inschrijving van nieuwe inwoners van Zeewolde.  Nieuwe gezinsleden (vriend, vriendin of kinderen) kunnen zich uiteraard ook bij onze praktijk inschrijven. inschrijfformulier 

Uitschrijven

Wilt u van een huisartsenpraktijk binnen Zeewolde overstappen naar onze praktijk, overlegt u dit dan eerst met uw huidige huisarts.

Wanneer u verhuist naar een andere woonplaats en u wilt de gegevens op laten sturen naar uw nieuwe huisarts dan kunt u een uitschrijvingsformulier ophalen bij de balie van de huisartsenpraktijk of hieronder de gegevens doorsturen.

De medische gegevens (dossier’s) worden door uw nieuwe huisarts opgevraagd en online versleuteld doorgestuurd naar de nieuwe huisarts.