Huisartsen – Huisartsenpraktijk Polderwijk – Zeewolde
Gildenveld 83 3892 DE Zeewolde Tel:0365211544
Header afbeelding

Huisartsen

Huisartsen Romy Steijn, Daniel Millin staan klaar om u huisartsenzorg te bieden. Dokter Steijn en dokter Millin zijn van plan de huisartsenpraktijk op termijn van ons over te nemen.

We zijn blij om met deze huisartsen de zorg te kunnen voortzetten. Zij doen dit samen met ons vaste team van doktersassistentes (Maike, Amanda, Brenda, Rianka, Sabrina, Diana en Lida) en praktijkondersteuners (José en POH-GGZ).

Vragen?

Heeft u vragen, bel dan gerust op 036-5211544. U kunt ook vragen om te worden teruggebeld door Gerda Steijn.

Huisartsenteam Polderwijk:

Bij het maken van een afspraak kan u altijd aangeven bij welke arts u het liefst komt. We proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Spreekuur indeling huisartsen

Maandag: Millin, Steijn
Dinsdag: van der Vis
Woensdag: Millin
Donderdag:  Steijn
Vrijdag Millin, Steijn

Daniel Millin, huisarts

Dokter Millin is alweer 4 jaar huisarts in onze regio en wil zich graag binden aan praktijk Polderwijk en Steijn. Het ligt in de bedoeling om de praktijk samen met collega Romy Steijn over te gaan nemen.

Romy Steijn, huisarts

Romy Steijn is vanaf 2022 mee gaan draaien in het vaste team van Huisartsenpraktijk Steijn en Polderwijk. Nadat ze in 2018 haar studie geneeskunde in Groningen heeft afgerond heeft ze zich gespecialiseerd tot huisarts aan de huisartsopleiding van Universiteit Utrecht. Romy heeft onder andere gewerkt op de afdeling spoedeisende hulp in Assen en in Suriname buitenland ervaring opgedaan.

Zij vindt het mooi om in haar geboorteplaats Zeewolde het werk van haar vader te mogen voortzetten!

Bij het maken van een afspraak kan u altijd aangeven bij welke arts u het liefst komt. We proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden.