Algemene informatie – Huisartsenpraktijk Polderwijk – Zeewolde
Gildenveld 83 3892 DE Zeewolde Tel:0365211544
Header afbeelding

Algemene informatie

Huisartsenpraktijk Polderwijk is in 2008 gestart omdat het inwoneraantal van Zeewolde toenam en de zittende huisartsenpraktijken vol waren.

Dokter Steve Chin-On heeft samen met Henriette Wendt, huisarts de praktijk opgebouwd naar een volledige huisartsenpraktijk. Sinds kort zijn wij gevestigd op Gildenveld 83. Ook doktersassistente Maike Huisman is reeds vanaf 2010 bij ons werkzaam en heeft de groei van de praktijk helemaal meegemaakt.

Het was de bedoeling om in de wijk Polderwijk te gaan huisvesten. Na ruim 4 jaar in een tijdelijke huisvesting, een portocabin te hebben gezeten, zijn we in 2012 naar het centrum van Zeewolde verhuisd in een bestaand pand en zitten nu op Gildenveld 83.

Een nieuwbouwlocatie in de wijk Polderwijk bleek financieel niet haalbaar en de wens is om samen met collega huisartsen onder een dak te werken. De huidige patiëntenpopulatie woont door heel Zeewolde. (25% van de patiëntengroep woont in de wijk Polderwijk) We zijn content met onze huisvesting in het midden van Zeewolde.

Nu zitten we samen onder één dak met praktijk Steijn op Gildenveld 83, med.centrum Het Gildenhuis.

Visie:

Binnen de mogelijkheden van onze huisartsenpraktijk willen we een zo hoogwaardig mogelijke zorg bieden, dichtbij de woonomgeving van onze patienten, laagdrempelig en betrokken bij de thuissituatie. Wij streven naar een vriendelijke duidelijke manier van aanspreken door arts en assistente en een goede samenwerking met andere (eerstelijns) zorgverleners waarbij het belang van de patient voorop staat. Wij willen gebruik maken van nieuwe technische ontwikkelingen, zowel op het gebied van automatisering als telefonie. Daarbij willen wij voldoen aan de landelijk gestelde richtlijnen voor Kwaliteit (NHG- praktijkaccreditering met aandacht voor extra dienstverleningrichting de patient). Wij willen ons sterk maken voor een goede brede eerstelijnszorg in Zeewolde.